IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

ЕС се нуждае от инвестиционен план за 5 трлн. евро

За да остане Европа глобално значима, е необходим преломен подход

13:08 | 02.07.20 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 06:37 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

4
rate up comment 1 rate down comment 3
deaf
преди 4 години
Тръмп ще вложи $6трлн. в американската икономика. Лъвският пай от тях - $743млрд. отива за биотехнологии. Нали разбирате какво значи това? Тръмп става най-"зеленият" лидер в света. Еколозите (истинските) трябва да му целуват краката. Докато Меркел или Макрон предимно говорят за "зелена" енергия и технологии,Тръмп - действа. И още - американският президент като патриот дава тези $6трлн. само на американски компании,разбира се. А Брюксел на кого ще даде тези ?5трлн.? Дали и колко ще даде на български компании?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 2
mvr0306
преди 4 години
Парите ще се похарчат и ефекта ще е нулев. Защото ще се харчат от еврочиновниците. А между другото, някой помни ли Лисабонската стратегия? Същите пожелания - ЕС да стане най-динамично развиващата се икономика до 2010г. Резултата го видяхме - никакъв. Просто икономиката на ЕС не трябва да се управлява от чиновници, които нямат никакъв контрол от гражданите на ЕС.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 2
khao
преди 4 години
викаш кво са 4% от бвп на година да налиеаш, а инфлацията "не мърда"... да ти кажа, хич не е малко!!! тамам да надуят още повече балони и хората ще се озъбят още повече. крайния средносрочен резултат ще е още по долеми дългове и по ниско потребление ... на фона на намаляваща раждаемост и по малко бачкатори... кредит ли да връщат, деца ли да гледат... след две-три години пак ще кажат.... *** нема работници ... пак емигранти, пак диковци.... и докога един и същ порочен цикъл?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 4
lyusien
преди 4 години
Какво са 5 трилиона за 5 години при Б В П на година от 23 трилиона Ако това е цената Европа да стане глобален лидер тя е ниска и трябва да се осъществи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още